Ben Kuijer B.V.

Metselbedrijf Ben Kuijer B.V. is een familiebedrijf dat al 20 jaar wordt geleid door Patrick Kuijer, de huidige eigenaar die het stokje heeft overgenomen van zijn ouders. Het bedrijf is opgericht in 1989 als Ben Kuijer BV en heeft gedurende vele jaren met een vaste groep vakmensen uit de regio Soest en Lemelerveld talloze metselprojecten succesvol afgerond. Een klein deel van deze vaste groep werkt nog steeds bij ons bedrijf. Sinds 2021 is Joël van der Meulen ook betrokken bij het aansturen van de organisatie.

Dankzij onze motto’s “werken op basis van vertrouwen” en “doen wat je belooft” heeft Metselbedrijf Ben Kuijer B.V. een positieve reputatie opgebouwd in de markt. Niet alleen blijven opdrachtgevers terugkomen met nieuwe projecten, maar ook vakmensen waarderen onze manier van werken. Hierdoor zijn we in de afgelopen tientallen jaren gegroeid en hebben we een groot deel van onze vaste kern weten te behouden. We zijn enorm trots op dit succes en we blijven ons inzetten om deze twee motto’s na te leven en hoog te houden.

Veiligheid staat centraal binnen onze organisatie. Het is onze prioriteit dat al onze collega’s elke dag veilig thuiskomen. Om deze reden zijn wij VCA-gecertificeerd. Jaarlijks ondergaat ons materieel en gereedschap keuringen, en onze werknemers zijn GPI-gecertificeerd. Daarnaast voeren we regelmatig werkplekinspecties uit en organiseren we maandelijkse toolbox meetings, zowel op locatie als online. Op deze manier zetten we ons volledig in om ongelukken te voorkomen.

Metselbedrijf Ben Kuijer is actief in een straal van ongeveer 50 kilometer rondom Soest en voert allerlei soorten metselwerk uit. Of het nu gaat om een tuinmuur, verbouwing, aanbouw of nieuwbouwproject, wij hebben de kennis en capaciteit om het te realiseren. Daarnaast zijn we ook ervaren in het restaureren, renoveren en repareren van diverse soorten metselwerk. Samen met ons team van 80 collega’s zetten wij ons elke werkweek in om hoogwaardig metselwerk aan onze klanten te leveren. Van deze 80 collega’s zijn er 27 in vaste dienst, terwijl de rest zelfstandige vakmensen zijn waarmee wij een langdurige relatie hebben opgebouwd.

Naast metselwerk bieden wij ook andere diensten aan, zoals diverse voegwerkzaamheden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het lijmen van kalkzandsteen/elementen met behulp van onze eigen lijmkranen. Ook verzorgen wij het aanbrengen van plaatisolatie en steigerbouw. Daarnaast deinzen wij niet terug voor het stelwerk van kleinere projecten. Op deze manier kunnen wij als bedrijf een totaalpakket bieden, van binnenblad tot buitengevel. Wij voeren deze werkzaamheden met professionaliteit, efficiëntie en een positieve instelling uit.