Ben Kuijer B.V.

Metselwerk

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn wij een metselbedrijf. Maar wij zijn niet zomaar een metselbedrijf; wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten metselwerk. Er zijn veel mensen die stenen kunnen stapelen, maar er zijn maar weinig bedrijven zoals het onze. Niets is ons te gek en we deinzen niet terug voor uitdagingen. Of het nu gaat om het metselen van trappen of het bouwen van een tuinmuur met oude straatstenen, wij denken graag met u mee en zetten ons in om het project succesvol te laten verlopen.

Ook traditioneel metselwerk, zoals het plaatsen van hanenkammen, boerenvlechten of togen, vervult ons met passie en enthousiasme. We streven naar niets minder dan hoogwaardig vakmanschap en tevreden klanten.

Daarnaast hebben we ook ervaring in het renoveren, restaureren en repareren van bestaand metselwerk. We hebben een team van vakmensen die zich dagelijks bezighouden met deze werkzaamheden en niets liever doen. We zorgen ervoor dat het metselwerk er weer uitziet zoals u het wilt hebben, met oog voor kwaliteit.

Isolatie

Isolatie is een essentieel aspect in de (nieuw)bouw, waarbij het op de juiste manier moet worden aangebracht om de gewenste thermische regulatie te bereiken. Het is verstandig om deze taak toe te vertrouwen aan ervaren specialisten met een uitgebreide kennis van isolatie. Onze vaste onderaannemer is zeer bedreven in deze werkzaamheden en zorgt ervoor dat de isolatie op de juiste wijze wordt aangebracht, waardoor zowel warmte als koude effectief binnen of buiten gehouden kan worden.

Lijmwerk

Of het nu gaat om handzaam metselwerk of werken met elementen, wij staan klaar voor ieder project. Met de hulp van onze vaste onderaannemer en onze eigen lijmkranen, nemen wij het lijmwerk op ons en zorgen we voor een zorgeloze uitvoering. U kunt op ons rekenen.

Voegwerk

Naast ons metselwerk werken we samen met drie vaste partners om alle soorten voegwerk te verzorgen. In de nieuwbouw komen we steeds vaker de techniek van “pointeren/doorstrijken” tegen. Niettemin zijn er nog steeds gebouwen of objecten die traditioneel gevoegd moeten worden. Wij nemen deze taken graag op ons. Daarnaast kunnen we ook het renoveren en repareren van voegwerk voor u regelen.

Steiger bouw 

Wij zijn actief betrokken bij het nadenken over steigerwerk. We werken samen met twee vaste partners die gespecialiseerd zijn in steigerbouw, en we zullen u ook in contact brengen met hen. Samen zorgen we voor een veilige en efficiënte steigeroplossing voor uw project.

Vraag een offerte aan