Ben Kuijer B.V.

Zeist

Metselwerk 100 woningen te Zeist afgerond

Vanaf de lente 2022 zijn we aan het werk geweest in Zeist om het metselwerk van 100 woningen te realiseren in opdracht van Reinbouw uit Dieren. De woningen aan de Laan van Eikenstein zijn inmiddels allemaal opgeleverd en het laatste gedeelte van de nieuwe wijk wordt ingericht. In +/- 10 maanden tijd zijn er circa 600.000 stenen vermetseld.

De woningen aan de Laan van Eikenstein hebben een stoer, robuust karakter. Dit komt o.a. door de combinatie van het metselwerk met de houten accenten en gevels. Daarnaast zorgen de spekbanden en verschillende rollagen voor een mooie variatie aan de buitengevels van deze woningen.

Tijdens deze fotosessie spraken we bewoners van deze nieuwe wijk en deze gaf aan erg tevreden te zijn met het metselwerk.

Onze vakmannen hebben met enorme inzet en plezier gewerkt aan dit project. Onze dank gaat speciaal uit naar onze twee voormannen Jacob & Dave die het team fantastisch hebben aangestuurd.

Ook de samenwerking met de uitvoerders Jesse Aaldering en Stefan Graafland hebben gezorgd voor een goed en fijn verloop van dit werk.