Ben Kuijer B.V.

Huizen

Ons (natuur)steentje bijgedragen aan deze villa in Huizen

Welkom bij een visuele reis door een van onze meest adembenemende projecten: een luxueuze villa met verbluffend metselwerk van natuursteen. In samenwerking met onze vaste aannemer Vreeswijk & Koebrugge hebben we deze bijzondere villa mogen realiseren, inclusief tuinmuren en de bevestiging van steenstrips rond de schouw. Natuursteen, hoewel onregelmatig van aard, heeft onze vakmannen Dave, Rik, Jos, Patrick & Willem uitgedaagd en het resultaat mag gezien worden. Het natuursteen draagt bij aan de naadloze integratie van deze woning in de prachtige omgeving.

Onze goede samenwerking met de aannemer en de natuursteenleverancier ‘Bouwen met Natuursteen’ heeft dit project tot een groot succes gemaakt.

Bekijk de eerste foto en bewonder de voorgevel van de villa. Het natuurstenen metselwerk springt meteen in het oog en geeft de woning een luxueuze en elegante uitstraling. Het strakke ontwerp van de woning gecombineerd met het natuurlijke metselwerk creëert een prachtige balans.

Het is opmerkelijk dat het gebruik van natuursteen niet beperkt blijft tot de buitenkant; het is ook binnenin de villa geïntegreerd. Kijk naar de volgende foto’s en ontdek hoe het natuursteen is verwerkt rond de binnenhaard.

Dit prachtige eindresultaat is het product van nauwe samenwerking tussen getalenteerde vakmensen.

Bekijk hier het resultaat !